Over ons

Welkom op de website van Bethel Fellowship Nederland. Wij zijn een samenwerkingsverband van aangesloten pinkstergemeenten die verenigd zijn in het kerkgenootschap Bethel Fellowship Nederland die sinds 1960 bestaat.

Officieel geregistreerd sinds 13 augustus 1992.  Regelmatig komen we bijeen tijdens de erediensten, wekelijks in de lokale gemeenten te Alphen aan den Rijn, Den Haag, Nijmegen, Wadenoijen (gemeente Tiel) waarin we de Schepper van hemel en aarde eren en Zijn Woord, de Bijbel, samen lezen en bestuderen. Met hulp van de Heilige Geest willen wij de onderwijzing in het dagelijkse leven in praktijk brengen.

De BijbelBeloften, In, Jezus, Brengt, Eeuwig, Leven, vertelt de mensen dat de Zoon van God, Jezus is, geboren op deze aarde om de mensen weer terug te brengen tot God Zijn Vader. De kruisdood van Jezus bracht echte vrede tussen God en de mensen. Door het geloof in het offer van Jezus kunnen de mensen weer leven met God.

We onderhouden een warm contact onderling en organiseren landelijk fellowshipdiensten, seminars, en ontmoetingsdagen. Pastors en werkers worden onderling uitgewisseld voor spreekbeurten.  
Internationaal werken wij samen met Bethel Fellowship International te Seattle USA en Gereja Pantekosta di Indonesia te Jakarta IndonesiĆ«.